Home » Algemeen » KPN en Fox: hoe zit het nu

KPN en Fox: hoe zit het nu

Categorieën

Archieven

[UPDATE 24 MEI] Alle Fox-zenders blijven. KPN en Fox hebben een akkoord. Zie actueel bericht.

[origineel bericht]
2 weken later, 7 mei, nog geen verandering te melden.

Op dit moment, 23 april, staat het er zo voor.

KPN (en dus ook Telfort en xs4all) schrapt de zenders Fox, National geographic, National geographic Wild, 24kitchen en Baby TV per 1 juni.
Berichten dat Baby TV zou blijven kloppen niet.
De zenders van Fox Sports vallen onder aparte afspraken en die lopen nog een paar jaar onder de huidige voorwaarden bij KPN.

Op Digitenne komt LoveNature op het kanaal van National geographic, nummer 21. Op I-TV is LoveNature al aanwezig op nummer 34. Vervanging voor de overige zenders is voor I-TV en Digitenne nog niet bekend. Er zullen ook waarschijnlijk niet direct vervangers zijn; onderhandelingen met (nieuwe) zenders lopen vaak maanden. Zeker omdat providers als KPN en Ziggo niet meer ‘blindelings’ de doorgiftevergoeding willen betalen die eigenaren vragen.

Volgens Fox Europe (eigenaar daarvan sinds kort Disney) lopen de onderhandelingen met KPN nog. Volgens hen is er dus nog steeds kans dat de situatie blijft zoals ie nu is.
Ook kan het nog zo zijn dat de zenders ‘tijdelijk’ op zwart gaan indien de onderhandelingen niet per 1 juni tot resultaat leiden maar later.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: