Home » Uncategorized » Komt SBS nog boven het maaiveld uit?

Komt SBS nog boven het maaiveld uit?

Categorieën

Archieven

Het begint zo langzamerhand de vraag te worden of SBS, samen met Veronica TV en Net 5, nog uit het dal omhoog gaat kruipen. De zender zit al meer dan een jaar in de lage kijkcijfers. Ondanks dat ze bijna alle programma’s in H.D. uitzenden geven de kijkers toch nog de voorkeur aan de S.D. programma’s van RTL 4. Er wordt zelfs meer naar Nederland 1 en 2 gekeken dan naar de zenders van de SBS groep. De overname door Sanoma samen met John de Mol sr. heeft tot nu toe niet geleid tot hogere kijkcijfers.

Inmiddels is het ook maar de vraag of adverteerders voor de zender blijven kiezen. Ze bereiken tenslotte meer kijkers met andere zenders. En geld, ook voor advertenties, kun je maar één keer spenderen. Als de adverteerders het echt gaan laten afweten wordt het een hellend vlak.

Zie ook AD.nl.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: