Home » Algemeen » KPN wijzigt mobiele abonnementen

KPN wijzigt mobiele abonnementen

Categorieën

Archieven

KPN heeft per vandaag een wijziging voor de mobiele Hussel abonnementen. Neem je per vandaag een mobiel abonnement dan ben je zonder Husselkorting, als je geen internet thuis van kpn hebt, iets goedkoper uit: bv het 2 GB abo met onbeperkt bellen/sms € 17,50 in plaats van € 20,00. Voor bestaande klanten en nieuwe klanten mét Husselkorting (icm vaste aansluiting) maakt het niet uit. Dan is en blijft het € 15 omdat de korting van € 5 naar € 2,50 verlaagd is.
5 GB met onbeperkt bellen/sms: nieuwe klanten zonder vaste aansluiting: 20 euro (was 22,50). Maar in combinatie met vaste aansluiting en Husselkorting 17,50 en dat betalen klanten nu ook al.

De mobiele abonnementen van 10 en 20 GB krijgen er voor nieuwe klanten, die van af vandaag een abo nemen, elk 5 GB bij en zijn van af nu dus 15 en 25 GB.

Ook e-sim bij KPN

In de maand oktober, de exacte datum noemt KPN nog niet, komt de mogelijkehid om e-sim te gaan gebruiken. Dit is een chipje wat ingebouwd is in een smartphone wat de fysieke simkaart kan vervangen. Hiervoor is wel een app nodig op je toestel om de software te kunnen downloaden. Het kan dus alleen met toestellen die de e-sim (het chipje) ingebouwd hebben.

Het persbericht met betrekking op bovenstaande alinea’s.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: