Home » Posts tagged 'sbs6'

Tagarchief: sbs6

Dirk Zeelenberg stopt met Thuis op zondag

Dirk Zeelenberg heeft aan SBS laten weten niet langer Thuis op zondag te willen presenteren. Hij heeft aangegeven dat hij zich niet zo thuis voelt in het programma.

Dirk was enkele maanden geleden heel verbaasd dat hij gevraagd werd. Hij had tot op dat moment tenslotte geen presentatie-ervaring. Maar na 20 weken komt hij tot deze conclusie “het is niet mijn ambitie”.

Er zullen de komende weken 3 presentatoren invallen. Eén is al bekend; dat wordt Patty Brard. Zij zal morgen (13-2) aanschuiven naast Kim Lian.

Celblok H weer van start; Zoo naar SBS9

Maandag begint Celblok H weer. Het is de 3de reeks van deze populaire serie. Deze komt opze  SBS6 en wordt met een dubbele aflevering uitgezonden van 20:30 tot 22:30 uur.
Gevolg hiervan is wel dat de pas gestarte serie Zoo v.a. komende maandag op SBS9 uitgezonden gaat worden. Ook van 20:30 tot 22:30 uur.

Veel kijkers zullen Zoo dus niet meer kunnen volgen. Simpelweg omdat ze SBS9 niet hebben. Dit zijn de Digitennekijkers en kijkers via de kabel die alleen het ongecodeerde digitale KabelTV pakket hebben. In dit pakket zit SBS9 niet. Analoog wordt ie nergens doorgegeven.
Deze kijkers zullen dus noodgedwongen afscheid moeten nemen van Zoo na de 4 afleveringen op SBS6.

Stem kijker niet van invloed bij finale K3 zoekt K3

Productiemaatschappij Studio 100, eigenaar van het merk K3, heeft toegegeven dat het stemaandeel van de kijker geen invloed meer kon hebben op de uiteindelijke winnaars. Voor 50% had de jury gestemd. De overige 50% waarvoor de kijkersstemmen meetelden konden geen verschil maken.

Studio 100 heeft het bedrog toegegeven. “We moeten daar niet flauw over doen, natuurlijk hebben wij een hand in de uiteindelijke keuze“, aldus Studio 100 baas Anja van Mensel.

Er is dus lekker verdient aan de sms-jes. De stemmen konden geen verschil maken helaas.

Bron: mediajournaal.nl , De Morgen

Dat verrekte voetbal

Ik zit me al een paar dagen te verheugen op het vervolg van NCIS. Want het is reuze spannend. Is er vanavond voetbal. En niet eens een Nederlands team! SBS6 is mijn favoriete omroep. Maar op dit soort momenten dus even écht niet!

SBS, waarom niet gewoon het voetbal op SBS 9? Dan kan op 6 Hart van Nederland ook nog eens gewoon rond 22:30 uur uitgezonden worden.