Home » Algemeen » Nieuwe NPO start is online

Nieuwe NPO start is online

Categorieën

Archieven

Per vandaag heeft de NPO de oude start vervangen voor de nieuwe. Althans op de laptop. Helaas is de gids onbruikbaar met alleen een touchpad; je krijgt de kolommen in de gids niet gescrolld.

De oude link npostart.nl leidt nu naar de nieuwe: http://npo.nl/start .


2 reacties

  1. Andre schreef:

    Geen probleem op mijn laptop Peter. Probeer eens op de gids met wijs- en middelvinger op de muispad te scrollen?

  2. André schreef:

    Geen probleem op mijn laptop, Peter. Ik kan zowel met muis als touchpad scrollen door de gids. Probeer eens tegelijk met wijs en middelvinger op de muispad te schuiven, werkt dat?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: