Home » Algemeen » Viaplay hapert nog te vaak

Viaplay hapert nog te vaak

Categorieën

Archieven

Bij veel abonnee’s op Viaplay is er nog vaak en veel hapering van de stream tijdens F1 activiteiten. Zaterdag ging de stream tijdens de napraat van de kwalificatie op zwart (om 17:25), maar dat zat bij de bron. Want het logo bleef in beeld én als je wat terugspoelde was het er wel om er bij het zelfde woord weer op zwart te gaan. Rond 17:40 was er weer beeld en geluid.

Hier wordt gekeken op een Samsung met 70 Mb/s DSL (kpn). Tijdens alle raceweekenden één keer een hanger gehad, waarbij ik na 1 minuut geduld de stream heb verlaten en opnieuw gestart. Toen deed ie het goed.

Ander adres met een Philips ook met 70 Mb/s maar FttH (kpn). Ook één keer een hanger. Niet dezelfde als bij mij.

Hier valt het dus wel mee; dat kan dus. Maar bij veel anderen helaas niet. Ondanks goede downloadsnelheid van aansluiting en abonnement. Zeker de helft van de abonnee’s ondervindt problemen. En dat is natuurlijk bloedirritant als je naar een best spannende race zit te kijken. Want wie had nou tot op 3/4 van de race gedacht dat Max als 1ste over de meet zou komen? Met een dubbelslag met z’n teammaat Sergio (Checko) Perez als 2de?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: