Home » Algemeen » Videoland komt met totaal nieuwe app

Videoland komt met totaal nieuwe app

Categorieën

Archieven

Er komt een wijziging bij Videoland. De app wordt niet geüpdate, maar er komt een totaal nieuwe. Met ook een nieuwe look en ook de button. Deze wordt rood met een witte V. De nieuwe app maakt deel uit van een compleet nieuw platform. Je krijgt als klant bericht wanneer je bent over gezet waarna je gebruik kunt maken van de nieuwe app. Je moet daar opnieuw inloggen. Even je inloggegevens vast klaarleggen. Want je moet overal opnieuw inloggen, ook de website. De link blijft http://www.videoland.com voor de website. Op je televisie, smartphone en tablet eerst de nieuwe app uit de webshop downloaden.

Zie voor meer informatie de help-pagina’s op hulp.videoland.com .

Aan de slag met de nieuwe app .


1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: