Home » Algemeen » Verkiezingsdebat op radio 1 vanmiddag

Verkiezingsdebat op radio 1 vanmiddag

Categorieën

Archieven

Vanmiddag vanaf 16:00 uur gaan kopstukken van diverse partijen met elkaar in debat over de gemeenteraadsverkiezingen. Er zal gedebatteerd worden over issues als belastingen, gekozen burgemeester, zorg, drugsbeleid en de gemeentelijke fusies.

Het debat zal gehouden worden met Zijlstra VVD, Samson PvdA, Wilders PVV, Buma CDA, Roemer SP, Pechthold D’66, Slup CU, Van Ojik GL, Van der Staaij SGP, Thieme PvdD.

U kunt het live volgen via radio 1 en het digitale themakanaal Politiek 24. Om 18:00 uur is het weer afgelopen.

Mijns inziens kan dit alleen maar heel globale indrukken geven met betrekking tot lokaal beleid. Niet overal is bijvoorbeeld de financiële situatie van een gemeente (even) goed dus zal dat lokaal tot ander inzicht leiden dan het landelijke.
Ik ga er in ieder geval niet naar luisteren. Liever lees ik de lokale partijkrantjes om te weten wat ze in mijn gemeente van plan zijn, en stem daar mijn stemgedrag op af. Niet op landelijke zaken. Het moge duidelijk zijn, schrijver dezes stemt lokaal heel anders dan landelijk.

Beetje onzinnig, zo’n landelijk debat voor lokale verkiezingen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: