Home » IPTV KPN » Zenderwijzigingen bij kpn per 1 juli: BBC 3 en 4 weg.

Zenderwijzigingen bij kpn per 1 juli: BBC 3 en 4 weg.

Categorieën

Archieven

KPN heeft bekendgemaakt welke zenderwijzigingen er komen in haar interactieve tv platform. Opvallend daarin is dat BBC 3, 4 en BBC Entertainment niet meer doorgegeven gaan worden per 1 juli. Overigens is bij kpn (en anderen) CBBC en Cbeebies niet te zien.

Toegevoegd worden o.a. RTL Telekids en RTL Crime. RTL Lounge heeft KPN al langere tijd.
Door de stopzetting van het HD extra pakket krijgen alle abonnees, die dat pakket niet hebben, er HD zenders bij. De zenders in dat pakket worden verdeelt over basis- en pluspakket, zie eerdere berichten op deze site.

Ook jammer is dat de zender Djazz.tv bij KPN verdwijnt per 1 juli. KLIK HIER VOOR VOLLEDIG OVERZICHT

Er komt wel een nieuwe BBC zender aan, dat is BBC First. Die komt al eerder, namelijk op 16 mei. Deze zender bestaat momenteel alleen in Australië, maar de BBC start er nu ook in Europa mee. Nederland, en dan met name KPN, krijgt de primeur. De zender komt in SD en HD beschikbaar in het basispakket.

Zie voor alle wijzigingen op 1 juli dit overzicht. En HIER nog een recenter overzicht waar het op een andere manier in staat. VH1 is daarin ook aangepast (want de classic versie is al láng weg).


7 reacties

 1. Lia schreef:

  Ook CBS reality is verdwenen, er zijn nog zoveel kanalen vrij waarom moet het dan helemaal verdwijnen? Wij vonden het een goede zender, er zijn veel zenders die we niet kijken maar die blijven wel.

 2. Natascha schreef:

  Erg jammer! ‘S avonds laat keek ik altijd nog graag naar Bbc 3, aangezien er verder nooit wat leuks was. Nu helemaal niets meer, fijn. Keep on the good work.

 3. andie Kwinkelenberg schreef:

  Wat een rot streek was zo blij met bbc four.
  Ben hierniet over te spreken, zo vaak goede muziek.
  Hier heb ik bewust voor gekozen.
  Klant telt zeker niet meer mee.

 4. Jack schreef:

  ik vind het jammer dat BBC3 en 4 weg zijn wat blijft er over voor de klant niet zo gek veel kpn beslist en wij betalen ik wist het niet, jammer.
  ga niet alles verprutsen laat het zo. de groeten

 5. […] BBC 3 (tot 1 juli, zie zenderwijzigingen 1 juli bij kpn) 60 BBC 4 (tot 1 juli, zie zenderwijzigingen 1 juli bij […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: