Home » Digitenne » Xite weg bij Digitenne; 3 ESPN kanalen van af januari

Xite weg bij Digitenne; 3 ESPN kanalen van af januari

Categorieën

Archieven

Er komt een kleine herindeling van Digitenne per 1 januari. En dat is goed nieuws voor de voetballiefhebbers. En minder goed voor de muziekliefhebbers.

Ten eerste gaat per 1 januari de tv zender Xite verdwijnen binnen het aanbod van Digitenne. Maar ook per 1 januari komt ESPN in het basisaanbod. Net als bij interactieve TV komt dat op kanaal 14. En op 25 komt ESPN 2 en (NIEUW) op 26 komt ESPN 3. Daardoor zijn, eindelijk, álle eredivisie kanalen ook via Digitenne beschikbaar. ESPN 2 en 3 blijven betaalde afname.

Er is op 1 januari wel een zenderscan nodig om de kanalen op hun nieuwe nummers binnen te halen. Doe je dat niet dan vermoed ik zo maar dat ESPN op 27 te vinden is.
Eén (VRT) staat nu op 14 en 15 is nu nog Canvas. Wat door ”ESPN op 14” de indeling gaat worden is (mij) nog niet bekend.

Informatie persbericht kpn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: