Home » Algemeen » Ziggo voegt Grand Prix Radio toe

Ziggo voegt Grand Prix Radio toe

Categorieën

Archieven

Sinds gisteren is bij Ziggo Grand Prix Radio toegevoegd. Deze zender is door o.a. Olav Mol opgericht en de laatste jaren was het tv-geluid met hem ook live via deze zender te volgen. Heel apart dat deze dus eigenlijk nu pas bij Ziggo erbij is. De zender is ftc toegevoegd en daarmee ook toegankelijk via het ”KabelTV” aanbod. En ook via de Quantis317 radio te krijgen. Het kanaalnummer is 861.


1 reactie

  1. Marco schreef:

    Ben benieuwd of het digitaal geluisterd gaat worden. Als ik onderweg ben luister ik altijd al online radio: https://www.online-radio.nl/grand-prix-radio
    Als het commentaar synchroon gaat lopen met de uitzending van Viaplay dan zullen veel luisteraars die TV kijken er wel gebruik van maken, denk ik zo… Erg jammer dat Olav & Jack er niet meer bij zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: