Home » Algemeen » In 2018 aangekondigde invoeging van RTL XL naar Videoland per 2023 een feit

In 2018 aangekondigde invoeging van RTL XL naar Videoland per 2023 een feit

Categorieën

Archieven

In april 2018 werd het al aangekondigd: vanaf volgend jaar is het gedaan met de gratis dienst RTL XL. Dan gaat al het aanbod naar Videoland. En ongetwijfeld en hopelijk ook via NLziet. Nu kan men via RTL XL gratis tot een week programma’s terugkijken. Dat blijft alleen nog mogelijk via de EPG van de providers, met verplicht reclameblokken.

Ook gaat RTL een extra vergoeding aan de providers vragen voor het opnemen van programma’s omdat de kijker dan de reclame kan skippen.

Canal Digitaal heeft besloten om de zenders RTL Lounge, Crime en Telekids niet meer af te nemen van de RTL groep om de kosten te compenseren. (bij C.D. en dus ook Tweakers, Freedom en Online zijn de Discovery zenders al verdwenen.)


1 reactie

  1. davidmeyer30 schreef:

    Jammer dat rtl crime en rtl telekids 24/7 weg gaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: