Home » Algemeen » Alle UEFA league’s vanaf seizoen 2024/25 alleen bij Ziggo Sport

Alle UEFA league’s vanaf seizoen 2024/25 alleen bij Ziggo Sport

Categorieën

Archieven

Met ingang van volgend seizoen zijn de wedstrijden in de UEFA Champions League voor mannen uitsluitend nog te zien bij Ziggo en Ziggo Sport. De rechten bij RTL 7 zijn dan verlopen en worden niet verlengd. Ook Europa League en Conferance League gaan dan, exclusief, naar Ziggo Sport. Dus Veronica raakt dát kwijt.

De Champions League bij de vrouwen is naar de NOS gegaan. Die gaan het uitzenden via NPO 3 en de online kanalen NOS Live (via app in smart-tv en nos.nl) en NPO start.

Klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen dan kijken via kanaal 14 Ziggo Sport. Voor klanten van andere providers geldt dat ze een abonnement op het Ziggo sport zenderpakket moeten nemen om de wedstrijden nog te kunnen volgen.

Maar wil je de Nederlandse clubs ook op het Nederlandse veld kunnen blijven volgen dan zal je ook ESPN moeten hebben.


2 reacties

  1. Paul schreef:

    Ziggo Sport is voor iedereen met een coaxaansluiting van Ziggo in zijn huis beschikbaar. Ongeacht of je een abonnement hebt. Net zoals NPO1, 2 en 3.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: