Home » Algemeen » Geen HDD opnamen meer met kpn

Geen HDD opnamen meer met kpn

Categorieën

Archieven

KPN is al haar klanten aan het overzetten naar een nieuwe menustructuur. Onderdeel hiervan is dat het opnemen met de HDD uitgeschakeld wordt; je kunt dan opnemen met het ‘opnemen pakket’, in the cloud dus.

Sinds vandaag kan ik niet meer met de HDD opnemen. Maak vanavond mijn eerste ‘cloud’-opnamen. Ben benieuwd of ik die ook (nog) later kan overspelen naar de DVD recorder. Zoals ik al vaak doe. Kan dat niet meer door opnamebeveiliging, zoals al 2 jaar geleden ingevoerd op Programma gemist (en videotheek), dan wordt het wel lastiger daarmee.

Ondanks de omzetting naar het opnemen pakket, heb ik nog niet het nieuwe menu…

p.s. 20:05 u. Het lijkt er op dat ik nog steeds mijn kpn-opnamen kan overspelen naar de dvd-recorder. Handig voor als je opnamen langer dan 1 jaar wilt bewaren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: