Home » Nieuws » Brand verwoest studio’s lokale omroep RTV9

Brand verwoest studio’s lokale omroep RTV9

Categorieën

Archieven

Door een forse brand in het bedrijvencomplex aan de Zomerdijk in IJsselstein, waar de lokale omroep RTV9 van de gemeente Lekstroom was gevestigd, ligt de omroep nu compleet stil. Zowel de radio- als de tv-studio is compleet verwoest. Ook van de montageruimtes is niets meer over. Ook de andere 13 bedrijven in het complex zijn al hun spullen en ruimte kwijt.

De eerste prioriteit van de omroep is om de radio weer, provisorisch, in de lucht te krijgen. Het tv-gebeuren heeft momenteel even geen prioriteit. Momenteel zendt de omroep niet uit, de stream is stil. Er wordt getracht zo spoedig mogelijk een alternatief programma op de zender te krijgen.

Links bij dit bericht:
website rtv9
facebook rtv9 (met foto’s van het uitgebrande pand)
bericht mediamagazine.nl


1 reactie

  1. […] juni 2013 werd de omroep nog getroffen door een grote brand in het complex waar zij ook hun tv- en radiostudio’s hadden. Het brandde helemaal af en zij […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: