Home » Algemeen » Namen uit UPC-tijd verleden tijd: tabee Horizon

Namen uit UPC-tijd verleden tijd: tabee Horizon

Categorieën

Archieven

Ziggo gaat diverse namen van apparaten, en ook diensten, wijzigen die nog uit de UPC tijd stammen. O.a. de veelgeplaagde Horizonbox (zie vorige bericht) gaat van naam wijzigen. Deze gaat (maart 2017) Ziggo Mediabox XL heten.

Eerst gaat overigens Horizon Go van naam wijzigen. Dit gaat Ziggo Go heten. Met Ziggo Go kunnen abonnee’s in heel Nederland via wifi, 3G of 4G tv kijken. De url wijzigt daardoor naar ziggogo.tv.

HBO Series naar apart pakket; alleen on demand

Verder wordt per januari My Prime omgedoopt naar Ziggo Movies & Series. Het TV Royaal pakket wordt Ziggo Movies & Series XL. Dit bevat 55 zenders en on demand ook de vml. HBO series. Deze laatsten worden alleen voor Ziggo klanten beschikbaar. (Door de ‘strijd’ met KPN zet Ziggo dus maar even de Nederlanders buitenspel die buiten Ziggogebied wonen en dus zéker van hun favoriete HBO series verstoken blijven. Die kunnen het alleen nog op BRD of DVD gaan kopen.)
Klanten die nu TV Royaal hebben gaat automatisch over naar Ziggo Movies & Series XL. Dat pakket is wel € 2 meer dan het huidige TV Royaal.

LET OP: Alleen series die door HBO zélf geproduceerd worden (o.a. Game of Thrones) komen bij Ziggo beschikbaar. Andere series vervallen, zoals Ray Donavan, Black Sails e.a.

Persbericht Ziggo

Alle naamswijzigingen bij Ziggo.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: