Home » Algemeen » Netflix (VOD) komt naar Nederland

Netflix (VOD) komt naar Nederland

Categorieën

Archieven

De populaire videostreamingdienst Netflix komt naar Nederland. Momenteel is het bedrijf actief in America. Er volgt nu een uitrol naar Nederland en Frankrijk. Daarna is België aan de beurt.

Het bijzondere bij deze dienst is dat je niet per film of aflevering betaald. Maar voor een vast bedrag per maand kun je kijken zoveel en zo vaak je wilt. Door deze opzet is Netflix in het thuisland zeer populair. We moeten daarbij niet vergeten dat er in de V.S. nog vaker reclame-onderbrekingen op tv zijn dan bij ons. Die zijn dan vaak wel een stuk korter. Meestal 1½ tot 2 minuten.

In de V.S. wordt de dienst aangeboden voor 8 dollar per maand. Wat de prijs in Nederland (Europa) gaat worden is nog niet bekend.

Zie ook datanews.knack.be.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: