Home » Algemeen » Ziggo schakelt analoge TV uit in Regio’s Alphen a/d Rijn en Zwolle

Ziggo schakelt analoge TV uit in Regio’s Alphen a/d Rijn en Zwolle

Laatste nieuwtjes

Categorieën

Archieven

In Alphen a/d Rijn en omliggende plaatsen (zie overzicht) en Zwolle en regio (overzicht) is het van af 12 januari niet meer mogelijk om de TV zenders analoog te ontvangen. U kunt dan alleen nog digitaal naar zenders kijken. Het minimale pakket is dan KabelTV en dit is zonder smartcard te krijgen. Daarin zitten 5 kanalen HD (NPO 1,2,3, Ziggo TV 13 en Ziggo Sport 14) en een 25-tal zenders in SD kwaliteit. Een decodertje halen in de kringloop, wel eentje voor MPEG4, is dan voldoende. Instelwaarden op deze site.

FAQ alleen nog digitaal.

De uitschakeling van de FM radiozenders volgt dit jaar. Ziggo verwacht medio zomer maar een datum wordt nog bekend gemaakt. Dit gaat waarschijnlijk voor het hele gebied in één keer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: