Home » Visual voicemail bij KPN

Visual voicemail bij KPN

Pagina overzicht

Nieuw Voicemailplatform – introductie Visual Voicemail

(Persbericht KPN) Binnenkort vernieuwt KPN het voicemailplatform! De verhuizing naar het nieuwe systeem is van toepassing op zowel het mobiele als het vaste telefonieplatform, en geldt voor consumenten en zakelijk. De migratie voor de mobiele versie begint 16 oktober 2017 en duurt tot 25 oktober 2017.
De migratie van de vaste voicemail is inmiddels afgerond.

Mobiele voicemail:

De verhuizing naar het nieuwe platform gaat gepaard met een aantal veranderingen:

  • De mogelijkheid om een boodschapper direct terug te bellen met toets 1 verdwijnt
  • Het maximaal aantal mogelijke welkomstboodschappen gaat van 5 naar 2

Nieuwe mogelijkheden:

  • De voicemail kan aan- of uitgezet worden per SMS
  • Wanneer de mailbox gelockt is in het buitenland is het mogelijk om een SMS met de code te ontvangen
  • Visual Voicemail: dit houdt in dat je in een overzicht alle Voicemail berichten in beeld krijgt en je met een druk op de knop deze personen terug kunt bellen.

Voor Apple komt er een software update waarmee een al in iOS aanwezige functionaliteit geactiveerd wordt. Visual voicemail zal dan te vinden zijn onder de belknop bij de voicemail toets.
Voor Android wordt de “Visual Voicemail app” geïntroduceerd! De Visual Voicemail functie komt er alleen voor mobiele klanten, niet voor vaste telefonie klanten.

Na de migratie kun je je oude en opgeslagen berichten van voor de migratie nog 14 dagen beluisteren via toets 5. Daarna worden deze verwijderd! LET OP: als er belangrijke berichten bewaard moeten blijven, neem die bijvoorbeeld op met opnameapparatuur of een app die geluid kan opnemen

De wijzigingen vinden gefaseerd plaats. Het kan daarom zijn dat je niet meteen wat merkt van de wijzigingen. Dit zal dan gebeuren in de loop van de volgende weken.

Zie ook deze pagina voor meer informatie: Wijzigingen in onze VoiceMaildienst

En ook op het forum van KPN.

Bovenstaande bericht in Google Cache:
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BR6znMMGP0kJ:https://forum.kpn.com/uitleg-over-het-forum-nieuws-3/nieuw-voicemailplatform-introductie-visual-voicemail-433832+&cd=5&hl=nl&ct=clnk&gl=nl&client=firefox-b-ab

#Blijf gezond; werk thuis!

Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

%d bloggers liken dit: