Home » Nieuws » WildFM maakt doorstart

WildFM maakt doorstart

Categorieën

Archieven

Het Noord Hollandse regionale commerciële station WildFM maakt onder de nieuwe investeerders definitief een doorstart. Tevens zullen via de beschikbare frequenties regionalere programma’s te beluisteren gaan zijn. Met een zender als FunX is dit bijvoorbeeld ook het geval.

Op dit moment is ook de website ‘under construction’. Een nadeel daarbij is dat de zender daardoor nu niet helemaal eenvoudig via internet te beluisteren is. Dit kan wel door deze link te plakken in WMP: http://icecast.databoss.nl:8000/wildfm.mp3.m3u . U kunt ook via Nederland.fm luisteren naar WildFM, klik dan hier.
Verder zit Wild nergens meer op kabel of andere uitzendplatforms. De zender is momenteel, naast de genoemde icecast-link, alleen te krijgen via de etherfrequenties op FM. Dat zijn:

Amsterdam en omgeving: 93.6
Alkmaar: 96.3
Haarlem: 97.3
Purmerend: 97.4


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: