Home » Algemeen » Digitenne: NPO vervangt 2 Extra voor 1 Extra

Digitenne: NPO vervangt 2 Extra voor 1 Extra

Categorieën

Archieven

Vanaf nu is NPO 1 Extra te zien op kanaal 34 van digitenne. Of vrije ontvangst natuurlijk.

Sinds 19 december 2020 zat NPO 2 Extra op kanaal 34 als bonuszender. Wel nog bonuszender maar nu 1 Extra.

De wijziging zal er ongetwijfeld mee te maken hebben dat op 1 Extra het journaal van 20:00 uur te zien is met ondersteuning van een doventolk. En andere programma’s ook. Zoals elk jaar het songfestival.

De meesten hebben gelukkig ook internet. Via NPO start, vaak als app op dezelfde tv, zijn álle NPO tv zenders op je tv te zien. Of via telefoon, tablet of npo.nl/start (je komt al op de nieuwe versie met deze link).


1 reactie

  1. Andre schreef:

    De EPG van NPO2extra were de laatste tijd al niet meer gevuld

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: