Home » Posts tagged 'formule 1'

Tagarchief: formule 1

Formule 1 en Tour de France live op tv

Op dit moment is Wimbledon in volle gang. Maar je hoeft niet af te kicken tijdens de zondagse rustdag.

Op BBC One is de Formule 1 van Silverstone live te zien. De uitzending begint om 13:15 u. Max Verstappen heeft tijdens trainingen vandaag, vrijdag, maar liefst een hele nette DERDE tijd neergezet.

Ook zondag begint de Tour de France. Zoals wel bekend zijn de eerste ritten in ons land, in de stad Utrecht. De uitzending begint om 12:05 op NPO 1.

Formule 1 race Canada live bij Veronica TV

De Formule 1 race van Canada is live te zien bij Veronica. De uitzending is morgen, zondag 7 juni, van af 19:55 uur te zien. Er wordt gereden op het circuit van Montreal. Het commentaar is van Olav Mol.

Max Verstappen zal zich deze keer toch weer in de punten moeten rijden. Hij moet daarvoor bij de laatste 10 eindigen. Bij de vorige race in Monaco viel hij na een crash uit.

De race in de V.S. op 25 oktober en een week later die van Mexico worden ook live uitgezonden bij de zender.

Sport1 komt met autosportkanaal

Nu de jonge Max Verstappen zijn schreden heeft gezet in de Formule 1 vindt Sport1 het tijd voor een speciaal kanaal. Met ingang van 1 mei introduceert men Sport1 Racing. Op dit 24-uurs kanaal zullen autosportliefhebbers zeer aan hun trekken komen. Het kanaal Sport1 tennis wordt hiervoor opgeofferd.

Het kanaal wordt op 1 mei feestelijk geopend met Max Verstappen. Hij zal acte de présence geven in Utrecht. Daar organiseert men de Sport1 racedag.

Sport1 Racing is bij alle providers beschikbaar waar nu het tenniskanaal is. Bij Ziggo: 404 en bij KPN, XS4ALL en Telfort op nr. 236. Dit kanaal is bij alle providers alleen in SD beschikbaar.

Meer info: persbericht Sport1.