Home » Digitenne » Ketnet Op 12 bij kpn; Canvas wel via i-tv op 722

Ketnet Op 12 bij kpn; Canvas wel via i-tv op 722

Categorieën

Archieven

Op het moment is via Digitenne (12) en i-tv (22) de programmering van ‘Ketnet Op 12’ te zien tot 20.00 uur. Dit komt door het volgende. Tot en met 13 mei is er bij de VRT nog een overgangsperiode. Daardoor is tot 14 mei ‘Ketnet Op 12’ te zien tot 20.00 uur op het SD Canvas-kanaal, wat ook in Nederland via Digitenne is te zien. Na 20.00 uur gaat de Canvasprogrammering verder.
! De DAGPROGRAMMERING in het weekend van CANVAS tot 20.00 uur is daardoor alleen te zien via het HD kanaal (tot en met 13 mei). Bij i-tv vindt je dat op 722. Via een scart zie je dat gewoon in SD kwaliteit.
 
V.a. 14 mei is ook voor 20.00 uur de dagprogrammering van Canvas via het SD kanaal, en dus ook Digitenne, te zien. En is Ketnet alleen via het eigen kanaal te zien. Bij i-tv wordt dat 29. Via Digitenne gaat kpn Ketnet NIET doorgeven (vooralsnog?). De informatie op http://www.ketnet.be dat kpn stopt met Digitenne is overigens niet juist.
 
In het weekend van 12/13 mei is de Sporza programmering van Canvas uitsluitend via de HD doorgifte van Canvas te volgen in Nederland.
Vanaf 14 mei is via het Canvas kanaal uitsluitend nog de programmering van Canvas te zien. Via Digitenne is Ketnet dan niet meer te zien. Via Int. tv (en bovendien, digitaal, via de meeste kabelnetten) heeft het nieuwe Ketnet dan een eigen kanaal.
 
Enne, de Giro d’Italia is overigens gewoon ook via Eurosport te zien.
 
Reageren / reacties lezen (0)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: