Home » Algemeen » PVV: Ali B verhoogt alochtonenquotum op p.o.

PVV: Ali B verhoogt alochtonenquotum op p.o.

Categorieën

Archieven

Het is zelden dat ik via deze site een zeer persoonlijke mening uit, maar nu ‘moet’ ik toch even.

Ik word een beetje moe van de, zich politieke partij noemende club, P.V.V.

Nu beweert Martin Bosman, kamerlid voor die club, weer dat Ali B. ‘zo vaak’ op televisie is om het alochtonenquotum van de publieke omroep te halen. Martin Bosman:”ze zijn helemaal gek geworden bij de staatsomroep”.

Nou vergeet ie een aantal kleinigheidjes. Ali B. heeft een Nederlands paspoort en is dus, ook wat mij betreft, net zo Nederlands als schrijver dezes. Verder lijkt het zo, maar Ali werkt ook bij de commerciële omroep RTL 4. Op de N.P.O. is ie juist niet zo heel veel op dit moment, met de 2e serie Ali B op volle toeren.
De publieke omroep wordt alleen deels gefinancierd door de staat. Verder heeft de staat niet zo heel veel invloed op de inhoud. Behalve dat deze een afspiegeling moet zijn van de maatschappij. En dan zijn we weer terug bij Ali B. Want dan is zijn verschijning op tv helemaal niet vreemd.

Het is al net zo’n lege ophef als toen Noraly Beyer de eerste donkere presentatrice werd bij het NOS journaal. Dat was in 1985.

Die P.V.V. wil dat Nederlanders zich meer thuis voelen in Nederland. Maar ja, om dan Nederlanders als Ali B. weer zo te benoemen, dat gaat veel te ver. Door die club voel ik me juist minder thuis in dit land. Maar ergens anders naar toe is geen optie. Daar ga ik verder niet op in.

Informatie over Ali B. vindt u hier. Informatie over de opmerking van Bosman, klik hier.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: