Home » Algemeen » Bereik RTL Z langzaam uitgebreid

Bereik RTL Z langzaam uitgebreid

Categorieën

Archieven

Er komen langzaam meer providers binnengedruppeld waar RTL Z te zien is. Ook via Solcon en Fiber. Hieronder het berichtje op de website van Solcon.

Op de website van Solcon:

De nieuwe Nieuwszender van RTL, RTLZ is beschikbaar bij Interactieve TV van Solcon. ​Via Glashartmedia TV wordt de zender uitgezonden op kanaal 11 (tijdelijk niet actief, uiterlijk dinsdag 15/9 weer terug op kanaal 11). Via Solcon TV wordt de zender uitgezonden op kanaal 18.

RTLZ is nog niet beschikbaar in het zenderpakket van CAI Harderwijk, Dronten, Twente, Waalre, Gouda en omgeving. We werken hard om de zenders voor deze plaatsen ook op te nemen in het zenderpakket.

Bij Fiber vind u RTL Z op positie 11. Zie de zenderlijst van Fiber .

HIER het lijstje op deze site van providers die RTL Z in het aanbod hebben .


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: