Home » Algemeen » Veel teletekst via Android-TV met de app TEXT TV

Veel teletekst via Android-TV met de app TEXT TV

Categorieën

Archieven

Nog niet zolang is een app met de naam TEXT TV beschikbaar op Android-TV. De kun je dus ook op de KPN TV+ box downloaden vanuit de app store.

Je hebt dan TELETEKST van de NOS, ARD, ZDF, WDR, NDR en meer Duitse zenders. Ook van andere Europese landen zit de teletekst erin: SVT (Zweden), TVE (spanje), Zwitserland (meerdere zenders), Oostenrijk, Tjechië, Slowakije, Noorwegen, Polen, Kroatië (HRT), IJsland (RÚV), Finland (YLE en MTV), Bosnie en Herzegovina (BHT 1, Federaina TV), Spanje (TVE, Antenne3, La Sexta), Portugal (RTP).

Ik heb de maker nog verzocht ook teletekst van de RAI toe te voegen. Dat komt in een volgende versie.


1 reactie

  1. Andre schreef:

    Geinig, maar de Waalse Belg geeft het nieuws van 27 juli op RTBF. Deze dienst is dus niet actueel, maar de rest lijkt wel oke.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: