Home » Posts tagged 'utopia' (Pagina 2)

Tagarchief: utopia

Geen Playboy shoot Utopia

De Utopianen hebben besloten toch géén shoot voor het maandblad Playboy te doen. Dit meldt Pagina Privé vandaag. Het plan kwam van nieuwkomer en Playmate Robin.

Tijdens vele discussies haakte al de ene na de andere dame weer af. Uiteindelijk werd besloten de hele shoot te cancelen.

Paul niet terug in Utopia

Timmerman Paul kan niet terugkeren in Utopia, zo meldt show.nl vandaag.

Volgens het bericht kan hij nooit meer zonder katheter. Hij heeft last van een blaasverlamming. Normaal gesproken moet de blaas, wat ook een spier is, samentrekken tijdens het plassen. Dit gebeurt bij Paul niet meer.

Onderzocht wordt nog hoe het komt, en of het van tijdelijke aard zal zijn. Maar een terugkeer in Utopia zit er niet meer in.

Nu zitten de Utopianen dus zonder timmerman/klusser en mét een (nog op te bouwen) werkplaats van honderden €uro’s…. hopelijk komt er spoedig een nieuwe handyman in de groep. Zonder Paul had Utopia er niet uitgezien zoals het er nu voor staat. Met douche, wc, keuken etc.

Emil uit Utopia in ‘Heer en Meester’

In de aflevering van Heer & Meester van vanavond was een verrassende verschijning te zien: Emil (Sitoci), die momenteel in Utopia is te zien. Hij was te zien als een bodyguard van een gangster, maar toch zeer prominent in beeld. Emil Sitoci heeft zelfs een Master in ‘Film- en Televisiewetenschap’.

Verder heeft Emil zijn eerste hoofdrol te pakken. Hij is te zien in de film Jack Thompson: fighting evil. Zie ook deze trailer.

John de Mol beweert dat er geen acteurs in Utopia zitten, maar dit zegt toch wel wat anders.

Ook andere inwoners van Utopia blijken al eerder op televisie gekomen te zijn. Andrea zelfs al meerdere malen. Ook DIT zet je aan het denken.

P.S. Aan deze site is een nieuw linkenblokje toegevoegd: links die betrekking hebben op Utopia. Officiële en onofficiële sites zullen daarin een link krijgen. Zie de rechterkolom onder “Utopia”.

Worden de livestreams van Utopia beëindigd?

Er komt mogelijk een einde aan de livestreams van Utopia, meldt de Telegraaf op haar website.

Dit zou, aldus De Mol via Radio 2, de kijkcijfers naar het dagelijkse programma op SBS 6 weer boven het miljoen moeten brengen. Ondanks de hogere actualiteit van de tv-programma’s sinds deze week wordt de miljoen kijkers niet (meer) gehaald.

Desalniettemin loopt het tv-programma achter op de realiteit. Maar ook zonder de livestreams weet je toch al wat er gebeurt. Programma’s als Show vandaag, Show laat en RTL Boulevard zitten er bovenop. Ook dan is er geen ‘verrassing’ meer tussen 19:30 en 20:03 tijdens de uitzending. Dus ook zonder die livestreams wordt het wat dat betreft minder boeiend. Ook is, na een maand, het nieuwtje er weer vanaf. De hedendaagse tv-kijker is sneller verzadigd.

Utopia op tv wordt actueler

SBS6 wil een beeld van de wensen van de kijker rond dit programma. Daarom is men een enquête gestart. Die vind u op de website van Utopia: www.utopiatv.nl .

Naar aanleiding van berichten op sociale media is wel duidelijk dat de uitzendingen actueler moeten zijn dan nu het geval. Ik haalde dat al aan in het bericht over de lage kijkcijfers van donderdag 23 januari.

Kijkcijfer Utopia heeft eerste laagterecord

Gisteren was het aantal kijkers naar de Utopia-aflevering op televisie voor het eerst onder de 1 miljoen. Er keken 796.000 mensen naar.

Waarom er minder mensen keken is niet duidelijk. Mogelijk omdat in programma’s als Boulevard, Show vandaag en show laat de meest actuele ontwikkelingen besproken zijn. De tv-uitzendingen lopen enkele dagen achter op de werkelijkheid.

Overigens keken naar de herhaling later op de avond ongeveer net zoveel mensen als anders. Daar was dus geen dip te bekennen.

Stream Utopia overbelast bij entree nieuwe bewoner

Utopia is behoorlijk populair, dat weten we aan de hand van de kijkcijfers.

Het ziet er naar uit dat de stream overbelast is of het maximum aantal kijkers heeft bereikt tijdens de entree van de nieuwe deelnemer Jimmy.