Home » Algemeen » Fox Sports en Ziggo niet eens over einddatum contract

Fox Sports en Ziggo niet eens over einddatum contract

Categorieën

Archieven

Fox Sports en Ziggo ruzieën over de einddatum. Voor de fusie had UPC een contract tot zomer 2017 en Ziggo een contract tot zomer 2020. Nu de bedrijven één bedrijf zijn stelt Ziggo dat het contract tot zomer 2020 voor het héle gebied telt. Hier is Fox Sports het niet mee eens.

Ziggo wil voor het hele gebied één situatie. Als Fox Sports voet bij stuk houdt gaat dat inhouden dat voor fUPC een nieuw contract gaat gelden waarbij een hogere afdracht gaat gelden. En voor fZiggo het huidige contract, met de nu geldende prijs voor consumenten nog 3 jaar doorloopt. Ziggo vindt deze ongelijkheid binnen één gebied onwenselijk. Maar openbreken van het Ziggo-contract kan het bedrijf duur komen te staan aangezien Fox voor een nieuwe overeenkomst een veel hogere doorgiftevergoeding vraagt.

Ziggo ziet het liefst dat het huidige Ziggo-contract voor het hele gebied gaat gelden, dus inclusief fUPC, tot zomer 2020. Maar omdat dit Fox juist weer veel inkomsten scheelt houdt deze vast aan het feit dat er voor fUPC gebied een nieuw contract afgesloten moet worden.

Update 11 mei. Ziggo stapt naar de rechter om duidelijkheid te krijgen.


1 reactie

  1. […] De rechter heeft Ziggo geen gelijk gegeven in het geding wat Ziggo had aangespannen. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: