Home » Nieuws » Rita Reys overleden na hersenbloeding

Rita Reys overleden na hersenbloeding

Categorieën

Archieven

Jazz-zangeres Rita Reys is op 88-jarige leeftijd overleden ten gevolge van een hersenbloeding die ze enkele dagen geleden kreeg. Ze was nog herstellende van een heupoperatie, die zij enkele maanden geleden onderging. Op 6 juli trad zij weer op na deze operatie. Haar eerstkomende optreden was gepland op 1 september in Paradiso.
(bron: www.ritareys.eu)

Rita Reys is twee keer getrouwd geweest. Haar eerste echtgenoot drummer Wessel Ilcken overleed 13 juli 1957 ten gevolge van een hersenbloeding. Met hem heeft ze een dochter: Leila. Drie jaar later hertrouwde ze met pianist Pim Jacobs. Hij overleed in 1996 ten gevolge van kanker.

Meer:
nos.nl: jazz-zangeres Rita Reys overleden
Totaaltv: Nederlandse jazzlegende Rita Reys overleden

Wikipedia, Rita Reys.

Google zoekresultaten .

Vanavond op radio 6 van 20:00 tot 22:00 uur wordt uitgebreid stilgestaan bij het overleiden van de zangeres. Op Nederland 1 worden van 00:00 tot 1:00 uur concertbeelden van Rita Reys uitgezonden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: