Home » Algemeen » Talpa start nieuwe zender: SBS6 Classics

Talpa start nieuwe zender: SBS6 Classics

Categorieën

Archieven

Deze zender is, voorzover ik kan nagaan, sinds gisteren beschikbaar. Exclusief via Samsung TV Plus. Er zijn oudere SBS 6 programma’s op te zien. Kanaal nummer op Samsung TV PLus is 4105.


1 reactie

  1. D. Schreve schreef:

    Het is gewoon een waardig tv zender, raar dat ze het alleen maar voor Samsung TV’s hebben. Verder hadden ze het voor mij ook bij ITV kunnen uitbrengen voor de providers, nu is het maar een klein selectie mensen die deze zender kunnen kijken. Verder valt mij op dat als er reclame is laten ze de SBS logo zien een paar minuten lang! Daarna gaat het programma verder, beetje een saaie boel zo. En je kunt het niet vanaf “het begin” kijken of terughalen. Beetje ouderwets tv kijken noem ik dit, het is er nu op dus dan ook nu kijken. Jammer is het wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: