Home » Algemeen » Meer HD bij Ziggo?

Meer HD bij Ziggo?

Categorieën

Archieven

U vraagt zich misschien af; waarom verschijnt hier dan geen enthousiast bericht na de zeer recente publicaties bij collega’s? Nou, simpel. Omdat de huidige situatie in het aanbod van HD er al weer sinds 10 april is. Toen zijn er van 14 zenders die ook in KabelTV zitten, de SD versies uitgeschakeld (!) waardoor deze sindsdien ook HD te zien zijn zonder smartcard. Er is dus niks nieuws onder de zon.
Deze 14 zenders zijn via TV Standaard, Complete en Max al heel lang HD. In het KabelTV aanbod blijven RTL 4, 5, 7, 8 en Z en SBS 6, Veronica en Net 5 SD. Daarvoor moet je over naar TV Standaard of hoger. Deze SD kanalen gaan binnenkort wel van mpeg2 naar mpeg4, in SD dus.

Zie ook: 14 zenders naar HD bij Ziggo en Zenderoverzicht KabelTV op deze site. En de zenders die beide providers hebben maar Ziggo in SD en kpn wel in HD. Dat lijstje is de laatste maanden wel flink geslonken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: