Home » Uncategorized » Bonuspakket Digitenne met Nickelodeon nu ook in…. (laatste update: 8 juli)

Bonuspakket Digitenne met Nickelodeon nu ook in…. (laatste update: 8 juli)

Categorieën

Archieven

Bericht gewijzigd: 8 juli 2011

Kijkers in de regio's Deventer en Roosendaal kunnen nu (sinds 17 juni) ook afstemmen op het bonuspakket. Om dit te ontvangen doet u het volgende. Wis de huidige zenders door naar fabrieksinstellingen terug te keren. Daarna opnieuw automatisch naar zenders laten zoeken. Na ongeveer 10 minuten heeft u alle zenders inclusief de bonuszenders.

Update: sinds 23 juni kunnen inwonders van Den Burg ook afstemmen op het Digitenne-bonuspakket.

Ook in Enkhuizen en Hoorn zijn de bonuspakketten op 8 juli aangezet. Nu kan iedereen via Digitenne Nickelodeon krijgen. En tevens 13th Street en Slam!TV en de BBC radiozenders 1 t.e.m. 4.

Opnieuw afstemmen. Stel terug naar fabrieksinstellingen / zenders wissen. Laat dan uw ontvanger opnieuw automatisch naar zenders scannen. Dat duurt een kleine 10 minuten, daarna heeft u alle zenders weer. In de juiste volgorde én de bonuszenders met o.a. Nickelodeon.

Bron: dvb-t4all.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: