Home » IPTV KPN » Wijzigingen bij KPN ITV per 1 juli

Wijzigingen bij KPN ITV per 1 juli

Categorieën

Archieven

Op 1 juli wijzigt kpn het aanbod van haar interactieve tv product. Toegevoegd worden 3 kanalen van Disney. Aangezien het hoofdkanaal van Disney op nummer 19 (basis) komt, neem ik aan dat Cartoon Channel, nu op 19, verplaatst wordt. Maar daarover wordt op de infopagina bij kpn niets vermeld. Disney-XD komt op 32, daar zit nu Journaal 24. Die zal dan toch verhuisd worden want het lijkt me toch niet dat die verdwijnt. Verder wordt het HD extra pakket verder uitgekleed, doordat enkele zenders naar het basispakket gaan. Dat zijn Eurosport, Eén en Canvas. Deze zenders zitten tenslotte al SD in het basispakket, dus is wel enigszins logisch. Het basispakket gaat dan 15 HD zenders bevatten. Het HD extra pakket wel 3 minder voor, vooralsnog, dezelfde prijs.

In het HD-extra pakket blijven over: MTV, Comedy Central/Kindernet, Nickelodeon, History Channel, Animal Planet, Eurosport 2, BBC ONE, National Geographic wild, en E! Entertainment. (al deze zenders zijn ook SD beschikbaar in het pluspakket)

Opvallend in het geheel is het verdwijnen van nog onlangs toegevoegde zender Fashion TV. De zender Pebble TV gaat van het pluspakket naar het basispakket; het zendernummer blijft 57. Verder verdwijnen ook iConcerts en Trace TV geheel uit het interactieve aanbod.

Fox sports krijgt een zesde kanaal. Zowel in SD als in HD.

Klik hier voor de bron inclusief overzicht van de nieuwe kanaalnummers .

Zie ook het bericht op kpn.com .


1 reactie

  1. e.hw..vanzaanburg schreef:

    laat ze maar politiek 24 in het basis pakket doen in plaats van weer iets van disney elke keer onzin zenders in het basis pakket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: