Home » Algemeen » UHD televisie Philips binnenkort te koop

UHD televisie Philips binnenkort te koop

Categorieën

Archieven

Volgens mij is binnen niet al te lange tijd de Ultra HD televisie van Philips in de winkel te krijgen. Bij de plaatselijke handelaar zag ik zo’n toestel de winkel in gaan. Vermoedelijk, ik heb het niet gevraagd, voor in de winkel. Maar als ie daar staat is ie ook te koop. Hoewel er hoogstwaarschijnlijk nog wel levertijd op zal zijn.

Het betreft hier de 65PFL9708. HIj heeft dus een beelddiagonaal van 65 inch (= 165 cm). Er is er ook een beschikbaar met een beelddiagonaal van 84 inch (213 cm). Zie ook dit artikel op hdtvnieuws.nl.

Een Ultra HD televisie heeft een 4 x hogere resolutie dan een Full HD televisie. In feite is het 4 x full hd in de vier kwadranten van het scherm gecombineerd. Veel in de bioscoop geprojecteerde films zijn met de UHD resolutie geschoten.

Er is echter voor consumenten nog geen content of afspeelapparatuur in UHD beschikbaar.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: