Home » Uncategorized » TLC bij Ziggo; deels op kanaal Animal Planet

TLC bij Ziggo; deels op kanaal Animal Planet

Categorieën

Archieven

Volgens een nog te verspreiden folder komt de zender TLC bij Ziggo in september. Een woordvoerder van Ziggo zegt dat er momenteel nog gesproken wordt over het akkoord, maar als we de folder mogen geloven komt de zender er dus.
TLC zal dan te zien zijn op het kanaal van Animal Planet tussen 18.00 en 02.00 uur. De overigen uren is Animal Planet te zien. Door deze overeenkomst is A.P. voor Ziggo abonnees dus niet meer in de avonduren te bekijken.

Of bovenstaande ook geldt voor het analoge kanaal van Animal Planet is niet bekend.

Noot van de schrijver:
Als ik de site van TLC lees lijkt het erop dat Discovery TLC sowieso van 18.00 tot 02.00 uur op het kanaal van Animal Planet zet. Een deelconstructie dus. Net als bv Veronica/Disney XD.
Je zou dan dus zeggen dat TLC v.a. 4 juli voor iedereen beschikbaar komt; alle providers en ook analoog. Maar dit is uiteraard mijn eigen conclusie n.a.v. site.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: