Home » Algemeen » Nieuwe thuis abonnementen bij kpn met nieuw type decoder

Nieuwe thuis abonnementen bij kpn met nieuw type decoder

Categorieën

Archieven

KPN heeft per 23 januari 2023 Hussel vaarwel gezegd en een nieuwe abonnementsvorm geïntroduceerd. Voor televisie kun je nu uit verschillende vormen kiezen. De nieuwe decoder is een Android-TV box. KPN noemt hem de TV+ BOX. Hier kun je ook zelf van uit de Play Store van Google apps op downloaden. Je kunt kiezen voor streaming only (€ 3,50). Dan krijg je deze box in huur zonder toegang tot de live zenders van kpn. Wel heb je toegang tot het on demand gedeelte van basispakket en pluspakket. Ook films huren is mogelijk; hiervoor werkt kpn samen met Pathé-Thuis. Neem je in de nieuwe propositie alleen internet af dan ben je ietsje goedkoper uit. Die abonnementen zijn lager in prijs dan tot 23 januari beschikbaar was. KPN TV+ is daarentegen nu minimaal € 12,50 (basispakket met 1 decoder). Dat was € 10,00 onder Hussel. Voor overstappen naar de nieuwe propositie dien je wel contractvrij te zijn. Hussel dan dus langer dan een jaar.

Uiteraard is het ook mogelijk de zenders van kpn af te nemen. Maar met streaming only kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor NLziet als je dat wilt. Dat abonnement gaat dan wel buiten kpn om. Maar de app van NLziet kun je op de box zetten.

Feitelijk is het een Android-TV box. Maar voor het aanbod van kpn biedt deze wel veel meer mogelijkheden dan een standaard Android-TV box of smart-tv met de smart-tv app van kpn. De TV+ biedt alle zenders (o.a. ook erotiek) en radio kanalen.

De box ondersteunt verbinding via netwerkkabel en wifi.

Deze box zit alleen bij het nieuwe abonnement. Onder Hussel of Alles in 1 is ie niet beschikbaar.

Zie over deze nieuwe box ook het artikel op het forum van kpn: KPN introduceert KPN TV+.

Veel informatie over nieuwe KPN TV+ (BOX).


2 reacties

  1. johnvanasselt schreef:

    Hoi PeterGvBedankt voor deze info en heb daarna gelijk even op het KPN Forum gekeken en de te verwachten reacties gelezen en wacht ook de aangekondigde mail mbt een aanbod af.Denk in 1e instantie dat ik niet overga naar de nieuwe box.Ik heb ondertussen ook een Google Chrome Cast 4k gekocht waar mee ik ook dezelfde beeldkwaliteit  en faciliteiten krijg als met de Testbox en kan daar ook de KPN Interactieve TV app mee kiezen en dus ook de opgenomen programma’s bekijken.Groeten en succes met je site.JohnvAVerzonden vanaf mijn Galaxy

  2. Dinand schreef:

    Ik heb de android box van KPN tijd mogen testen, en staat nog bij me thuis. Ik ben er niet echt content mee, mis bijvoorbeeld o.a. de Glasvezel zenders op kanalen 661 t/m 610 welke toch op mijn 77 inch OLED op de andere twee 4K ontvangers stuk beter en scherper eruit zien.
    Verder is niet het hele zenderpakket compleet beschikbaar, ook duurt het opstarten me te lang. En zo zijn er nog wel meer minpunten te benoemen. Loopt regelmatig tijdens een rechtstreeks gekeken uitzending compleet vast. Of begint ineens te haperen, of er een rem op de stream zit. Dit terwijl ik toch een glasvezel abo heb, en met de UHD en de Glasvezel zenders zelf geen enkele vast loper of hapering in beeld heb.
    Nog geen bericht van KPN gezien, ondanks dat ik nog test, van mij kunnen ze de box retour krijgen, zit me vaak met deze testbox te ergeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: