Home » Radio » Radio 10 weer op FM in de ether

Radio 10 weer op FM in de ether

Categorieën

Archieven

Na 10 (…) jaar is Radio 10 terug op FM in de ether. Wat mij betreft dus geen gedoe meer met de draadloze hoofdtelefoon om deze in de tuin te beluisteren, gewoon weer een radiootje meenemen.

De AM 828 is sinds zondagavond al niet meer in gebruik. Daar is de zender nu vanaf. Dus ook in de auto weer een goed fm stereo (of dab+) geluid i.p.v. dat krakerige doffe MW geluid.

Het FM kavel is niet helemaal landelijk dekkend. Vooral in Brabant is er geen toch slechte dekking. Maar daar kan men via de ether weer wel via een DAB+ radio luisteren, daar zendt Radio 10 ook op uit. Die radio’s zijn al voor een paar tientjes te krijgen.

Met ingang van vandaag is tevens de term gold vervallen. Hij heet dus weer net als eerst Radio 10.

Zie ook www.radio10.nl.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: