Home » IPTV Tele2 » Laatste dag Fox Sports bij Tele2

Laatste dag Fox Sports bij Tele2

Categorieën

Archieven

[UPDATE! 2 augustus] Bij Tele2 is Fox Sports i.t.t. onderstaande nog steeds beschikbaar. Men heeft besloten toch de onderhandelingen voort te zetten. Tot die tijd blijft F.S. beschikbaar bij Tele2 volgens de oude afspraken.
Meer info zie newsroom Tele2.

Bij budgetmaatschappij Tele2 is Fox Sports van af morgen niet meer beschikbaar. Tele2 heeft besloten het contract niet te verlengen, omdat zij het niet eens zijn met de verplichte afdracht van €2* per aansluiting. Hiervoor mag dan wel Fox Sports 1 aan alle abonnee’s aangeboden worden. Tele2 wil dit echter niet verplichten aan haar abonnee’s, die vaak uit financiële overweging voor hun gekozen hebben.

*bedrag is ex 21% BTW

Voor Tele2 abonnee’s die niet overstappen, maar wel live (eredivisie)voetbal willen zien, blijft Fox Sports Go dus de enige optie:
https://bestellen.foxsports.nl/live .

Er waren ongeveer 10.000 abonnee’s die ook Fox Sports hadden. Het merendeel daar was geabonneerd op Fox Sports eredivisie (kanalen 1, 3 en 5).


1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: