Home » Algemeen » Intocht Sint met audio descriptie op NPO 2 Extra

Intocht Sint met audio descriptie op NPO 2 Extra

Categorieën

Archieven

Morgen, zaterdag 18 november, is de intocht van de Sint voor kinderen met een visuele beperking te volgen met audio descriptie. Dit wordt via NPO 2 Extra zo uitgezonden.

Via NPO 1 Extra is het te zien met gebarentolk.

Via NPO 3 / Zapp is de standaard uitzending.

NPO 1 Extra is bij alle providers in het basispakket. Sinds 1 november ook via Digitenne. Daar is NPO 2 Extra helaas verwijderd. Visueel beperkten zullen het dan moeten doen met NPO 2 Extra via NPO START. Wat natuurlijk wel lastiger aan te zetten is dan een tv zender als je niet goed ziet.

NPO 2 Extra zit bij vrijwel alle providers in het pluspakket. Op 82.

Ook het SINTERKLAAS JOURNAAL is dagelijks met audio descriptie te volgen via de (gratis) app Earcatch.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: