Home » Algemeen » Ziggo: per 17 maart Viaplay-app beschikbaar in Next

Ziggo: per 17 maart Viaplay-app beschikbaar in Next

Categorieën

Archieven

Eerder maakte Ziggo al bekent dat alleen op de Next de app voor Viaplay toegevoegd zal worden. Nu is bekend dat deze per 17 maart beschikbaar zal zijn.

In de Mediabox XL komt de Viaplay app niet. (infopagina over welke apparaten [bij ziggo])

Heb je geen box met deze app dan kun je Viaplay zien via je smart-tv (niet ouder dan 2016 en Samsung, LG, Sony, Philips en TCL). Verder kun je casten met Chromecast. Er is een app beschikbaar voor smartphone en tablet. Via laptop kun je via de webbrowser kijken via viaplay.com/nl-nl . Als je Google Chrome gebruikt kun je dit ook casten.

LET OP! Gebruik je de CI+ module? Het live F1 kanaal 200 is tot en met 31 juli beschikbaar. Daarna zul je de Viaplay app in je smart-tv moeten gebruiken. Heb je die niet of geen smart-tv? Dan kan het via een mediaspeler als chromecast 3, chromecast 4 met Google-TV, Xiaomi MI stick, Apple TV (de box) e.a.
Klik hier voor door Viaplay ondersteunde devices.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: