Home » Algemeen » Utopia al v.a. maandag dubbele tijd

Utopia al v.a. maandag dubbele tijd

Categorieën

Archieven

Begin november maakte John de Mol bekend dat per januari de uitzendtijd van Utopia verdubbeld zou worden. Zuur was de appel voor John toen een kleine 2 weken na die mededeling de gemeente Laren feitelijk de stekker er uit trok door het huurcontract van de grond niet te verlengen. Eind juni moet het worden opgeleverd en daardoor is per 1 juni de laatste uitzending.

Door deze ontwikkeling is nu besloten de uitzendtijd per direct te verdubbelen. Maandag al zal de uitzending van 19:00 tot 20:00 zal gaan duren (met 2 reclameblokken van ca. 7minuut30 elk erin).

Zo werd om 18:20 in Shownieuws bekend gemaakt. Zie ook show.nl .


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: