Home » Televisie » Griekse (staats)omroep per 12 juni opgeheven

Griekse (staats)omroep per 12 juni opgeheven

Categorieën

Archieven

In verband met bezuiniging gaat de Griekse staatsomroep ERT op de schop. Dat begint met de drastische maatregel dat deze feitelijk per 12 juni van af 00:00 uur wordt opgeheven. Dat moment gaan de zenders ook uit de lucht.

Als reden voor de onmiddelijke opheffing wordt gegeven de cultuur van corruptie en mismanagement binnen de staatsomroep.

Achter de schermen gaat men een herstart voorbereiden die ‘zo snel mogelijk’ ervoor moet zorgen dat de uitzendingen hervat kunnen worden. Momenteel werken er bij de staatsomroep 2800 mensen. Na de reorganisatie zullen dat er ca. 1000 moeten zijn. Tot die tijd is de omroep uit de lucht. Het is ons nog niet bekend dat het eerder voorkwam dat een omroep zo plotseling en drastisch ‘dicht’ moest.

De medewerkers hebben inmiddels de kantoren bezet en weigeren uit de lucht te gaan.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: