Home » Algemeen » Weer niet….

Weer niet….

Categorieën

Archieven

Het is zangeres Joan wederom niet gelukt om Nederland te plaatsen voor het songfestival op zaterdag.
Ze heeft het liedje You and me zelf geschreven. Het gaat over een jeugdliefde waar ze veel cowboy en indiaantje mee speelde. Helaas was het liedje niet apart genoeg om voldoende stemmen van vak- en publieksjury binnen te krijgen.
Het is het 8-ste jaar op rij dat Nederland zich niet voor de finale weet te plaatsen. Aan de kwaliteit van het liedje lag het niet mijns inziens.
 
Veel mensen vonden bij tijd en wijle de beeldkwaliteit niet erg goed. Dit kwam voornamelijk doordat vrijwel het hele decor van led-verlichting was voorzien. Hierdoor kan men mooie effecten in het decor plaatsen maar erg geschikt voor HD is het (nog) niet. In SD kwam het rommelige effect van de enorme led-schermen nog meer naar voren.
Overigens heb ik via KPN (ned. 1 HD via 701) niets van artefacten bemerkt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: