Home » Algemeen » Storm in Nederland

Storm in Nederland

Categorieën

Archieven

In verband met de storm die over Nederland raast hebben AT5 en TV Noord holland extra actuele nieuwsuitzendingen. TV Noord holland komt elk uur met een update.

De storm heeft twee levens gekost. Een boom viel op een auto; de brandweer meldde aanvankelijk dat de bestuurder dood was, maar deze blijkt zwaargewond en wel aanspreekbaar. De bijrijder raakte eveneens gewond. Een 21-jarige toeriste te voet werd in Amsterdam dodelijk geraakt door een boom.
In Veenendaal is een 21-jarige man overleden nadat een afgebroken dikke tak op zijn hoofd terecht kwam.

Schotelbezitters kunnen problemen krijgen met de ontvangst. Door de wind kan de schotel niet meer goed uitgericht staan.

Er is al veel schade aan auto’s én gebouwen door het hele land.

Niet in álle gevallen moet u met 112 bellen. Is er, na het omvallen van de boom, geen verder gevaar, dan melden bij gemeente of de wegbeheerder. Het noodnummer 112 en brandweer, politie en ambulance hebben het al druk genoeg vandaag!!

(laatste revisie bericht: 12:41 uur)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: