Home » Radio » Radio 10 (gold) naar kavel A7

Radio 10 (gold) naar kavel A7

Categorieën

Archieven

Ad Venture B.V. neemt Radio 10 gold over van Talpa voor de invulling van kavel A7. Het overnameproces is nog in gang, tot die tijd hoort men via die frequenties een selectie van ‘de beste hits’.

In de ether is Radio 10 gold in hifi stereo momenteel alleen te ontvangen via kanaal 11c via DAB+. Daar is geen abonnement voor nodig, alleen een DAB+ radio. Radio 10 gold is via de ether ook hifi stereo via een Digitenne-abonnement.

Na de overname gaat het station weer Radio 10 heten. Zo heette het oorspronkelijk tot 10 jaar geleden de term Gold toegevoegd werd. Verder stopt de middengolf-frequentie. Hopelijk wordt de doorgifte op kabel, iptv etc meegenomen in de overname…

Op dit moment is er dus nog een afwijkend programma op de fm-frequenties onder de RDS naam Radio 10. Wil je echt naar (het huidige) Radio 10 gold luisteren dan ben je nog enkele weken aangewezen op kabel, iptv, internet, app, digitenne of schotel. Of de AM frequentie 828 kHz.

Na de overname vervalt de middengolf-frequentie AM 828 kHz voor Radio 10. Wat daarop gaat komen is nog in het ongewisse. Deze frequentie is van Talpa.

Ad Venture B.V. is al eigenaar van 100 % NL.

Voor de frequenties van kavel A7 klik je hier.

Zie ook Mediamagazine inclusief audiofile met de bekendmaking.

Website Radio 10 gold.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: