Home » Algemeen » Ziggo in spagaat om Fox Sports

Ziggo in spagaat om Fox Sports

Categorieën

Archieven

Er is nog geen overeenkomst tussen Ziggo en Fox Sport voor het voormalige UPC gebied. Fox Sport kan feitelijk eisen het signaal per 1 augustus daar stop te zetten. Dit zal echter niet direct gebeuren, want het nieuwe seizoen begint op 11 augustus. Is er dan nog geen overeenkomst dan zullen ex-UPC kijkers heel waarschijnlijk niet kunnen kijken. Is men aangesloten in ex-Ziggo gebied dan is er geen probleem. Daar blijft de sportzender gewoon beschikbaar.

Twee tarieven?

De vraag is of er straks 2 tarieven komen bij Ziggo. Aangezien voor fZiggo de oude overeenkomst nog tot zomer 2020 geldt is het zeer mogelijk dat daar de prijs nog tot dat moment € 17,95 per maand is en blijft voor de 3 eredivisiekanalen.
In fUPC gaat dan wel de nieuwe overeenkomst gelden. De vraag is dan echter nog steeds: wat wordt de prijs? Want aanbieders krijgen geen verkoopprijs meer opgelegd in de nieuwe overeenkomst met Fox Sports. In principe kan Ziggo de prijs op € 17,95 houden. Om het gelijk te houden.

Een andere optie is ook het openbreken van het contract van fZiggo. En voor het héle huidige Ziggo een nieuw Fox Sports contract af te sluiten.

Hoe het ook wordt en wat de prijs voor de consument ook wordt is nog even afwachten.

Er loopt nog een hoger beroep van Ziggo.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: