Home » Digitenne » Veel klachten Digitenne kijkers over RTL Z

Veel klachten Digitenne kijkers over RTL Z

Categorieën

Archieven

[Update 25 mei 2016: RTL Z komt erbij per 9 juni, op 28. MvHH naar 32 na herscan]

Er komen veel klachten van Digitennekijkers door het wegvallen van RTL Z van dat medium. Voorheen was het via RTL 7 en die was via Digitenne te krijgen. Nu het een aparte zender is geworden is er geen ontvangst meer via Digitenne.
Ook bij de éénmansredactie van deze weblog komen klachten en verzoeken (uit mijn omgeving) om RTL Z “even” in te komen stellen. Maar dat gaat dus niet.

Hopelijk wordt er toch spoedig een oplossing gevonden, bv. kanaaldeling met RTL 7 ofzo. En dan ’s avonds na acht uur op nr. 31 als Ketnet toch uit de lucht is.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: