Home » Nieuws » Achternicht Johnny Cash vermoord

Achternicht Johnny Cash vermoord

Categorieën

Archieven

Gisteren is Courtney Cash (23), de kleindochter van de broer van de zanger, vermoord in haar huis in Cookeville. Ze woonde daar met haar vriend en hun gezamenlijke dochtertje. Haar lichaam was in een kist gestopt die niet ver van de voordeur stond.

Het stel kreeg waarschijnlijk, na een avond stappen, ruzie. De dader begon in te steken op het stel. Haar vriend William Austin Johnson wist, hoewel gewond, zijn dochtertje mee te nemen en vervolgens naar een ziekenhuis te rijden. Daar wordt hij behandeld voor steekwonden. Courtney Cash overleefde de aanval niet.

De dader is gepakt. Het is de 27-jarige Wayne Garcia Masciarella. Het was een huisvriend waarmee het stel was gaan stappen.

De reden van het incident moet waarschijnlijk gezocht worden in drugs.

bron.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: