Home » Nieuws » Free recordshop failliet

Free recordshop failliet

Categorieën

Archieven

Free record shop vraagt voor haar Nederlandse vestigingen faillissement aan. Dit is zojuist bekend gemaakt op het hoofdkantoor van de keten. Het faillissement geldt niet voor de Belgische winkels. Ook de GameMania keten is niet betrokken bij dit faillissement. De frs webshop valt ook BUITEN het faillissement, die wordt geëxploiteerd door ECI. Frs-bonnen kunnen ook daar echter niet ingewisseld worden.

Onlangs zijn de Belgische winkels van Free record shop en de GameMania winkels in Nederland en België overgenomen door investeringsmaatschappij Procures. Met de Nederlandse winkels is dit niet gelukt door stroef lopende onderhandelingen met winkelpandeigenaren.

Een doorstart wordt tot de mogelijkheden genoemd. De huidige 141 winkels (behalve die in Haarlem Schalwijk) blijven voorlopig open. Als er voldoende draagkracht is onder de crediteuren, die dan niet hun volledige schuld vergoed krijgen, kan er mogelijk een doorstart plaatsvinden.

Het gaat al jaren slecht in de verkoop van CD’s en DVD’s. Ondanks toenemende Blu ray verkopen redden de winkels het vaak toch niet. Ook een keten als Van Leest is al van het strijdtoneel verdwenen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: