Home » Film » Acteur Paul Walker (40) omgekomen (update 3 dec)

Acteur Paul Walker (40) omgekomen (update 3 dec)

Categorieën

Archieven

Bericht gemaakt: 1 dec 2013 om 13:42
Laatste keer bijgewerkt: 3 dec 2013 om 14:45 (zie onder)

Bij een auto-ongeluk in Los Angeles is de Fast and Furious acteur Paul Walker op 40-jarige leeftijd omgekomen. Hij zat als passagier in de auto. Ook de chauffeur, een goede vriend van de acteur, kwam om. De auto reed tegen een boom en vatte vlam. De Porsche waar de twee inzaten brak bij de crash doormidden. Volgens de politie reden ze veel te hard.

De twee kwamen net van een fundraiser voor de getroffenen in de Filipijnen.

Paul Walker, zie bio op imdb, is vooral bekend van de Fast and Furious filmreeks. Hij laat een vrouw en een 15-jarige dochter achter. Door dit ongeval kijk je toch anders tegen deze filmreeks aan… ik tenminste wel.

In het bronmateriaal ziet u een video van net na de crash die door een helikopter is gemaakt. Dit zijn schokkende beelden en niet geschikt voor jonge mensen. Ook een video van mensen die er al waren voordat brandweer en politie aanwezig waren. Voor de inzittenden was toen al niets meer te doen.

Zie ook nu.nl, tmz,com.

Aanvulling 3 dec.
Website tmz heeft beelden van een bewakingscamera in handen waarop de crash van de Porsche (in de verte) te zien. Hieruit blijkt volgens tmz duidelijk dat er van een tweede wagen en dus een straatrace geen sprake was. Lees meer via ad.nl –>


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: